Factorul cu care ne confruntam cu totii este timpul, de aceea multe lume prefera mancarea instant. Presupun ca este si din cauza faptului ca sunt unele persoane care nu au gatit niciodata pana acum, asa ca aceasta experienta poate parea in prima instanta, destul de complicata.

Cateva trucuri ce  trec de la un bucatar la altul, sunt condimentele. Poti sa pui apa cu un cartof sa fiarba, dar daca nimeresti mirodeniile, totul iese perfect. De aceea recomand toate tipurile de condimente, iar la carne… puteti adauga din belsug si vin, pentru un gust mai fraged.

Eu folosesc Vegeta de mult timp, pentru mancarurile ce au nevoie de mai multa sare in general. Este mult mai usor sa am toate mirodeniileintr-un sungur loc, iar cand ma apuc de gatis, sa stiu ca termin repede.

Recomand sa urmariti pagina de Facebook de la Vegeta pentri mai multe detalii si trucuri.

Daca blogul meu ar fi recunoscut ca blog vegeta, cred ca as continua acest blog culinar, incercand sa dau mai multe trucuri sa sfaturi, in ceea ce priveste mancarea si cele mai potivite vase, in care putem gati. Timpul este limitat, asa ca trebuie sa profitam cu totii de acest lucru, fie la servici, fie in bucatarie.